Reunió amb CUP i PSC. Comissió de Salut del Parlament de Catalunya

Rebel·lió Atenció PrimàriaLa passada setmana, vam ser convidats per CUP a la compareixença del Dr Padrós (COMB), qui s’havia compromès a Can Vidalet a fer referència als problemes de primària.

Ahir ens varem reunir amb la diputada Assumpta Escarp de PSC, que es va interessar pels problemes de la primària explicats des de les trinxeres. A més d’escoltar les nostres queixes i propostes, es va comprometre a tractar el tema a la Comissió de Salut amb la resta de grups polítics, i a fer una sèrie de preguntes parlamentàries al conseller Comin. També es va comprometre a gestionar una reunió de RP amb els grups parlamentaris que així ho vulguin (probablement PSC, CUP i CSQP), per després de Setmana Santa.


Rebel·lió Atenció PrimàriaRebelión Primaria (RP) solicitó hace unas semanas una reunión con la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya . Han contestado, de momento CUP y PSC.

La pasada semana, fuimos invitados por CUP a la comparecencia del Dr Padrós (COMB), quien se había comprometido en Can Vidalet a hacer referencia a los problemas de primaria.

Ayer nos reunimos con la diputada Assumpta Escarp de PSC, que se interesó por los problemas de la primaria explicados desde las trincheras. Además de escuchar nuestras quejas y propuestas, se comprometió a tratar el tema en la Comissió de Salut con el resto de grupos políticos, y a hacer una serie de preguntas parlamentarias al conseller Comin. También se comprometió a gestionar una reunión de RP con los grupos parlamentarios que así lo quieran (probablemente PSC, CUP y CSQP), para después de Semana Santa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: