Comunicat de Rebel·lió Primària 2/5/2017

RP Jorge Soler i Martin Eusebio
RP amb Jorge Soler i Martin Eusebio (Ciutadans)

Com ja vam informar fa unes setmanes, Rebel·lió Atenció Primària  va enviar correus electrònics a tots els grups parlamentaris . D’una majoria vam rebre una resposta ràpida, com és el cas de Ciutadans. Per un problema puntual, no ens  vam poder reunir ràpidament, pel que esperem que ens hagin perdonat.

Avui ens hem reunit amb els parlamentaris Jorge Soler i Martin Eusebio Barra (Ciutadans), que, alhora, són companys treballadors de l’ICS d’Atenció Primària, per la qual cosa no ha fet falta posar-los en situació, ja que coneixen de primera mà del parlem i han seguit la Rebel·lió Primària des de l’inici

Ens han explicat que el 10/11/2016, el Parlament va aprovar, per UNANIMITAT, una moció presentada pel grup parlamentari que representen, en la que instaven al govern a reformar l’Atenció Primària. En el primer punt podem llegir «(..) Apoderar l’Atenció Primària i la Salut Comunitària perquè es converteixin en l’eix real del sistema sanitari català(…)» Oi que aquesta música ens agrada?  Doncs bé, ara ens toca llegir la resta de la moció i debatre en el si de l’assemblea del proper dia 13 de maig aquest i altres documents, propostes i idees.

Com imaginareu, hem conversat de les mateixes coses que parlem quan tenim, si és que el tenim, un moment per fer un cafè (o til·la)… Per exemple, hem recordat que estem fins els nassos de doblar la jornada per la manca absoluta de substitucions, cosa que NO SOLUCIONARÀ el mediàtic acord signat pels «representants» contra la precarietat laboral. Per què? Perquè serem els mateixos!!

Com han fet també els altres grups parlamentaris amb els que ens hem reunit, ells també  valoren positivament la nostra lluita, ens recolzen i s’ofereixen a convidar-nos a totes les compareixences que es facin referents a la problemàtica, i a d’altres que també siguin del nostre interès.

Aprofitem aquest resum per dir-li al Honorable Conseller Sr. Comín que, si vol fer un pas endavant per a l’Atenció Primària, anunci un increment de plantilles i la substitució del 100% d’absències en els CAP!! Però a part d’anunciar-ho, que HO FACI!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

antonioarenasramirez

A fine WordPress.com site

Primum non nocere 2021

Desde octubre de 2003. Decano de los blogs sanitarios en español. Blog de medicina, atención primaria y mucho más….. o mucho menos.

EPIKRISIS BLOG

Juicio crítico de la realidad médica

Navegantes de Tres Cabezas

El podcast de IBAMFICtec sobre Medicina Familiar y Comunitaria

lacabecera.org/

Por una Atención Primaria Universal y de Calidad

A %d blogueros les gusta esto: