Comunicat de la reunió de Rebelió amb el Dr Martín Zurro

CAP Can Vidalet

Barcelona 29 de maig de 2017.

Rebel·lió s’ha reunit amb el Dr. Martín Zurro, amb l’objectiu de presentar-li el nostre moviment i intercanviar opinions sobre la situació de
l’atenció primària (AP) a Catalunya.

Profund coneixedor de l’evolució i la situació de l’AP, Co-director del Pla d’Innovació d’Atenció Primària i Salut Comunitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (2007-2010), pla que mai va arribar a
implementar-se per decisió política.

Algunes de les propostes que va proposar el conseller Comin el 22 de maig, en la seva Estratègia nacional d’atenció primària i salut comunitària (ENAPISC), ja es contemplaven en el Pla d’Innovació de 2007.
Seguirà ENAPISC el mateix camí?

El Dr. Martin Zurro, comparteix amb Rebel·lió i amb altres tantes entitats que defensen una atenció primària pública, la seva preocupació pel deteriorament de l’assistència i el profund malestar dels professionals i dels usuaris, així com de les possibles solucions.

Rebel·lió seguirà presentant el seu moviment a totes aquelles persones rellevants en atenció primària, de cara a que ens coneguin i intercanviem experiències en el futur.

Barcelona 29 de mayo de 2017.

CAP 1 de Maig. Lleida
CAP Primer de Maig. Lleida

Rebelión se ha reunido con el Dr. Martín Zurro, con el objetivo de presentarle nuestro movimiento e intercambiar opiniones sobre la situación de la atención primaria (AP) en Cataluña.

Profundo conocedor de la evolución y la situación de la AP, Co-director del Pla d’Innovació d’Atenció Primària i Salut Comunitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (2007-2010), plan que nunca llegó a implementarse
por decisión política.

Algunas de las propuestas que explicó el conseller Comin el 22 de mayo, en su Estratègia nacional d’atenció primària i salut comunitària (ENAPISC), ya se contemplaban en el Pla d’Innovació del 2007.
¿Seguirá ENAPISC el mismo camino?

El Dr. Martin Zurro comparte con Rebelión y con otras tantas entidades que defienden una atención primaria pública, su preocupación por el deterioro de la asistencia y el profundo malestar de los profesionales y de los usuarios, así como de las posibles soluciones.

Rebelión seguirá presentando su movimiento a todas aquellas personas relevantes en atención primaria, de cara a que nos conozcan e intercambiemos experiencias en el futuro.

Un comentario sobre “Comunicat de la reunió de Rebelió amb el Dr Martín Zurro

Agrega el tuyo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

antonioarenasramirez

A fine WordPress.com site

Primum non nocere 2021

Desde octubre de 2003. Decano de los blogs sanitarios en español. Blog de medicina, atención primaria y mucho más….. o mucho menos.

EPIKRISIS BLOG

Juicio crítico de la realidad médica

Navegantes de Tres Cabezas

El podcast de IBAMFICtec sobre Medicina Familiar y Comunitaria

lacabecera.org/

Por una Atención Primaria Universal y de Calidad

A %d blogueros les gusta esto: