Rebel·lió Atenció Primària

Professionals de la sanitat pública hem cregut necessari manifestar el nostre descontentament davant les sagnants retallades que s’han produït en els últims anys. Tots som part del sistema que dóna servei a la ciutadania i uns sense els altres no podem fer-ho, per això Rebel·lió Atenció Primària unifica a tots els professionals i als usuaris per preservar la sanitat pública.

Per aconseguir l’excel·lència que tot pacient i professional requereix i que l’administració exigeix, és necessari augmentar el pressupost dedicat a la sanitat i sobretot a l’Assistència Primària porta d’entrada al sistema de salut.

Si vols adherir-te aquí tens el “Esborrany d’Adhesió al manifest de Can Vidalet”: (Adapteu el manifest al vostre centre de salut.)

Una vegada signat cal fer registre d’entrada en el ICS (Balmes o en la teva central de registre) i en la Consellería de Salut (Maternitat en el cas de Barcelona).

Porteu dues còpies a cada lloc per quedar-vos una vosaltres.

Feu-nos arribar foto de la primera fulla amb el segell de registre a rebelionprimaria@gmail.com

Profesionales de la sanidad pública hemos creído necesario manifestar nuestro descontento ante los sangrantes recortes que se han producido en los últimos años. Todos somos parte del sistema que da servicio a la ciudadanía y unos sin otros no podemos hacerlo, por eso Rebelión Atención Primaria unifica a todos los profesionales y a los usuarios de la sanidad púbica.

Para conseguir la excelencia que todo paciente y profesional requiere y que la administración exige, es necesario aumentar el presupuesto dedicado a la sanidad y sobretodo a la Asistencia Primaria puerta de entrada al sistema de salud.

Si quieres adherirte aquí tienes el “Borrador de Adhesión al manifiesto de Can Vidalet”: (Adaptad el manifiesto a vuestro centro de salud.)

Una vez firmado hay que hacer registro de entrada en el ICS (Balmes o en tu central de registro) y en la Consellería de Salut (Maternitat en el caso de Barcelona).

Llevad dos copias a cada lugar para quedaros una vosotros.

Hacednos llegar foto de la primera hoja con el sello de registro a rebelionprimaria@gmail.com

Crea una web o blog en WordPress.com

Subir ↑

Primum non nocere 2024

Vigesimoprimer aniversario del decano de los blogs sanitarios en español. Blog de medicina, atención primaria y mucho más….. o mucho menos.

lacabecera.org/

Por una Atención Primaria Universal y de Calidad