Tots amb el CAP Raval Nord

Com sabeu, els nostres companys del CAP Raval Nord-Lluis Sayé estan en lluita defensant la construcció d’un nou CAP.

Ja us en vam parlar aquí

Aquesta setmana és clau per resoldre el conflicte:
divendres 22 de febrer l’Ajuntament de Barcelona celebrarà el plenari on es decidirà si hi ha un nou emplaçament per les instal.lacions del CAP allà on el Servei Català de la Salut  ha determinat com lloc idoni per complir amb les condicions arquitectòniques necessàries per atendre a la població del barri.

Veïns, professionals, entitats i molts altres agents comunitaris porten mesos explicant quina és la problemàtica i reivindicant la construcció de l’ampliació del CAP per poder garantir l’atenció en condicions de seguretat i dignitat a la població del Raval. Com deia fa uns dies la seva directora Anna Romagosa: «la situació del barri és extrema, estem a la UCI»

En aquests moments, els nostres companys necessiten tot el recolzament de l’Atenció Primària de Barcelona perquè la seva lluita podria ser la lluita de tots nosaltres.

Si realment la nostra és una tasca de professionals d’Atenció Primària i Comunitària, hem d’estar al costat d’aquesta reivindicació que no és només nostre, sinó de la població a qui ens devem.

Per això, us esperem el dijous 21 a les 19h a les portes del CAP Raval Nord

#CAPalaMisericordiaJa

#laprimariajanocalla

 

Una respuesta a “Tots amb el CAP Raval Nord

Add yours

Deja un comentario

Crea una web o blog en WordPress.com

Subir ↑

Primum non nocere 2024

Vigesimoprimer aniversario del decano de los blogs sanitarios en español. Blog de medicina, atención primaria y mucho más….. o mucho menos.

lacabecera.org/

Por una Atención Primaria Universal y de Calidad